Το Ρολόι - Καλιαμάνης
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση μας με την επωνυμία Καλιαμάνη Αθανασία του Γεωργίου “Το Ρολόϊ”, δραστηριοποιείται από το 1995 στην εμπορία χρυσών κοσμημάτων και ωρολογίων, καθώς και στην επισκευή αυτών.

Βρίσκεται στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης της Βέροιας, στην οδό Κεντρικής 109, μπροστά στην μικρή πλατεία που υπάρχει στο Δημοτικό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Οι συλλογές των κοσμημάτων που έχουμε είναι από επιλεγμένους κατασκευαστικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας καθώς και σε κλασικές διαχρονικές γραμμές. Οι οίκοι που συνεργάζονται με την επιχείρησή μας παρέχουν εγγυήσεις για την ποιότητα και την κατασκευαστική μοναδικότητα των χρυσών έργων τους.

Στο επισκευαστικό μας τμήμα, γίνονται service ωρολογίων, αντικατάσταση μπαταριών, επισκευές κοσμημάτων, αλλαγή μεγέθους δαχτυλιδιών (μίκρεμα-μεγάλωμα) , λουστραρίσματα κοσμημάτων, αντικατάσταση φθαρμένων κουμπωμάτων ή πετρών και ακόμη έχουμε μια μεγάλη ποικιλία δερμάτινων λουριών και ατσάλινων καδενών για ρολόγια.

Από το 2013 η επιχείρησή μας είναι συμβεβλημένη με την παγκόσμια κοινότητα αγορών Cashback World και προσφέρει σε όλα τα μέλη της, επιστροφή μετρητών 3€% και 2,5% Shopping Point σε κάθε αγορά τους, καθώς και ιδιαίτερες προωθητικές προσφορές (deals) εφαρμόζοντας έτσι έμπρακτα την ιδέα της ανταποδοτικής κατανάλωσης στους πιστούς της πελάτες.

Η εξυπηρέτηση του επιχειρηματία Γιώργου Καλιαμάνη και της κόρης του Αθανασίας Καλιαμάνη, η γνώση του αντικειμένου, η συνεχή ενημέρωση και η μεγάλη ποικιλία των εμπορευμάτων μας, μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση των πελατών μας.